Sainpan tehtyä ja linkitettyä sivun pajupallosta. Ja kirjoitin vähän ohjeita sen tekoon. Toivottavasti joku innostuu tälläistä vaikka tekemään. Noin isona on kyllä aika työläs tehdä.

Tämä päivä on taas mennyt kuin siivillä. Tuntuu ettei mitään hyödyllistä ole saannut aikaan. Onneksi huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet. Koko tämä viikko on täynnä hommaa. Koko iso uusioperheemme on kasassa ja kaikilla tytöillä on ihan kamalan paljon asiaa kerrottavana. Onhan ihan mukava lasten kanssa jutella, mutta kun eivät ole hetkeäkää hiljaa  Hymy

Äidin ja "äitipuolen" hommien lisäksi olen auttelemassa miehen perheyrityksessä. Tätä työtä jatkuu vielä pari viikkoa. Tuntuu että työnteko haittaa harrastuksia. Ideoita olisi vaikka kuinka paljon mutta kun tällähetkellä ei aika riitä. Onneksi omaa aikaa on edes silloin kun koiran kanssa on ulkoilemassa. Vaikka juuri puhuttiin kuinka naiset, äidit, ehtivät ennen hoitamaan kodin ja lapset, pesemään pyykit ja astiat käsin ja vielä lypsämään lehmät ja vähän peltohommiakin tekemään. Kuinka nykyään on kaikilla niin kiire. Vaativatko ihmiset enemmän itselleen omaa aikaa joka sitten otetaan pois muulta perheeltä. Olisi mukava vaikka kuukauden ajan toimia niin kuin entisaikojen naiset, tulisi käsitys onko nykypäivä rankempaa kuin entisaika. Vai teemmekö itse kiireemme. Vaikeita asioita. Nytkin olisi aikaa tehdä jotakin muuta kuin netissä olla... Koiran kanssa kuitenkin joudun vielä ilta asioille menemään, siis jotain edest tulee tehtyä.