Tänään sain vihdoin ja viimein tilaamani Kumihimon, narunpunonta "koneen"Se siis on tommomen levy, tuntuu softiksselta jossa on viiltoja reunoissa. Ja mukana kuusi erilaista levyä jolla voi punoa erilaisia nyörejä.

Tilasin sen pensselin ja kupin nettikaupasta. Huomasin viimesestä käsityölehdessä pikku kirjotuksen kyseisestä levystä, nettiosoitteineen, nii heti oli pakko saada ja kokeilla.

Ohjeita on mukana ihan helposta vaikeampaan. Nyt vaan pitää harjoitella miten sillä saisi tehtyä kaikenlaisia juttuja. Ajattelin jos vaikka kengännauhat saisi aikaan..    Laitan kyllä heti kuvan tänne kun jotain syntyy.

Tässä on nyt reilu viikko ollu niin kiire ettei mitään tai mihinkään ehtinyt. Tämäkin viikko on jo täyteen buukattu. Vähän on kuitenkin "rentoutusta" tulossa. Torstaina lähetää koulun kanssa Saksaan, messuille. Sunnuntaina vasta takaisin tullaan. Ihan on mukava lähteä ja jos vaikka jotain uusia ideoita saisi. Messuilla aikaa menee ainakin kaksi päivää talsimiseen. On meinaa vähän isompi alue kun meidän messukeskus Pasilassa. Ja sit on vähän shoppailua tiedossa. Kun vielä tietäs mitä vaatteita tai oikeestaa minkälaisen takin ottaisi mukaan. Siel kyl on nyt ollu suunnillee nollassa toi lämpötila, mutta kun sitten messuilla talsiessa voi tulla talvitakissa kuuma. Ja parit kunnon kengätki pitäs ottaa mukaan. Noh ei täs auta muutaku tutkia vaatekaappia jos vaikka jotain sopivaa löytyis.

Nyt kuiteski hyvää yötä kaikille!